zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMisidjan kiest voor terugkeer naar De Treffers: 'Ik ken de club en...

Misidjan kiest voor terugkeer naar De Treffers: ‘Ik ken de club en de mensen’

Cendrino Misidjan speelt komend seizoen weer zijn wedstrijden in het shirt van De Treffers. De ervaren verdediger plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij de vereniging uit Groesbeek. Het nieuws ten aanzien van de transfer werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club die zijn thuiswedstrijden speelt op Sportpark Zuid.

Groesbeek
De dertigjarige verdediger gaf tegenover Voetbal247 kort tekst en uitleg over zijn keuze om weer te gaan spelen bij De Treffers. ,,Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van de club en de trainers. Ik ken de club en de mensen en woon ook nog eens in Groesbeek. Dan is het mooi om dichtbij huis te voetballen bij een club die mij aanspreekt. Ik heb bewust deze keuze gemaakt ondanks dat er ook interesse was van andere clubs uit de Tweede Divisie.”

Loopbaan
In het seizoen 2018/2019 speelde Misidjan 33 wedstrijden voor het in de Tweede Divisie uitkomende Spakenburg. In de voorgaande twee periodes bij De Treffers kwam hij in totaal tot twintig duels. In het verleden was hij ook actief in het betaalde voetbal, zo kwam hij uit voor onder andere Telstar, FC Omniworld, FC Oss, Almere City, Go Ahead Eagles, Sparta, FC Emmen, VVV Venlo en FC Dordrecht. In het buitenland was hij actief voor het Bulgaarse CSKA Sofia en het uit Cyprus afkomstige Ermis Aradippou.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD