Volg ons

Achilles '29

Miscommunicatie tussen Heusinkveld en Achilles’29: stage ten einde

Miscommunicatie tussen Heusinkveld en Achilles’29: stage ten einde

De proefperiode van doelman Jasper Heusinkveld bij Achilles’29 is slechts van korte duur gebleken, meldt De Gelderlander. De voormalige doelman van De Graafschap trainde afgelopen vrijdag mee in Groesbeek en speelde zaterdag mee in het oefenduel tegen Jong NEC (5-0 verlies).

Trainingen
Al snel bleek dat beide partijen compleet verschillende verwachtingen hadden van een eventuele samenwerkingen. Toen Heusinkveld verteld werd dat Achilles’29 vijf à zes keer per week overdag blijft trainen, haakte de doelman al snel af. ,,Dat wil ik niet”, zegt de 28-jarige doelman uit Varsseveld. ,,Ik heb er bewust voor gekozen om meer te gaan werken. Ik wil bij een amateurclub gaan spelen die twee of drie keer per week traint. Bij Achilles was het voor mij niet te combineren.”

DOVO
Heusinkveld werd eerder al gelinkt aan een overstap naar DOVO. Het is nog onduidelijk of de doelman mogelijk weer een optie kan worden voor de formatie van coach Gert Kruys.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29