maandag, 26 februari 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Miscommunicatie tussen Heusinkveld en Achilles'29: stage ten einde

Miscommunicatie tussen Heusinkveld en Achilles’29: stage ten einde

De proefperiode van doelman Jasper Heusinkveld bij Achilles’29 is slechts van korte duur gebleken, meldt De Gelderlander. De voormalige doelman van De Graafschap trainde afgelopen vrijdag mee in Groesbeek en speelde zaterdag mee in het oefenduel tegen Jong NEC (5-0 verlies).

Trainingen
Al snel bleek dat beide partijen compleet verschillende verwachtingen hadden van een eventuele samenwerkingen. Toen Heusinkveld verteld werd dat Achilles’29 vijf à zes keer per week overdag blijft trainen, haakte de doelman al snel af. ,,Dat wil ik niet”, zegt de 28-jarige doelman uit Varsseveld. ,,Ik heb er bewust voor gekozen om meer te gaan werken. Ik wil bij een amateurclub gaan spelen die twee of drie keer per week traint. Bij Achilles was het voor mij niet te combineren.”

DOVO
Heusinkveld werd eerder al gelinkt aan een overstap naar DOVO. Het is nog onduidelijk of de doelman mogelijk weer een optie kan worden voor de formatie van coach Gert Kruys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD