zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMilan Hoek verlaat Quick Boys in de zomer voor AFC

Milan Hoek verlaat Quick Boys in de zomer voor AFC

Terwijl er in de Tweede Divisie én Derde Divisie op 31 januari bezig zijn met lastminute-transfers, heeft AFC er een versterking voor volgend seizoen bij. Milan Hoek komt komende zomer over van Quick Boys.

Eerder contact met AFC

Dat Hoek voor AFC kiest is niet helemaal een verrassing. De middenvelder kon vier jaar geleden ook al naar de club uit Amsterdam verkassen, maar koos destijds voor Quick Boys. “Ik ben echter altijd met AFC in contact gebleven. Toen begin van deze maand bekend werd dat ik weg zou gaan bij Quick Boys nam AFC dan ook gelijk weer contact met me op”, vertelde Hoek tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. Hoek kijkt er nu al naar uit om aan de slag te gaan bij AFC. “Het is een mooie club die het dit seizoen natuurlijk fantastisch doet in de Tweede Divisie.”

Vechten voor een basisplek

Bij Quick Boys is Hoek niet altijd meer zeker van een basisplaats. De 25-jarige oud-speler van Telstar en AZ beseft echter dat een startplaats in het team van trainer Ton du Chatinier geen garantie is. “De trainer heeft aangegeven me volgend seizoen als middenvelder in te willen zetten, maar de concurrentie is natuurlijk groot. Ik zal moeten vechten voor een basisplek.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD