Volg ons
jaap-van-der-plas-milan-hoek-quick-boys

Derde Divisie Zaterdag

Milan Hoek verlaat Quick Boys in de zomer voor AFC

Milan Hoek verlaat Quick Boys in de zomer voor AFC

Terwijl er in de Tweede Divisie én Derde Divisie op 31 januari bezig zijn met lastminute-transfers, heeft AFC er een versterking voor volgend seizoen bij. Milan Hoek komt komende zomer over van Quick Boys.

Eerder contact met AFC

Dat Hoek voor AFC kiest is niet helemaal een verrassing. De middenvelder kon vier jaar geleden ook al naar de club uit Amsterdam verkassen, maar koos destijds voor Quick Boys. “Ik ben echter altijd met AFC in contact gebleven. Toen begin van deze maand bekend werd dat ik weg zou gaan bij Quick Boys nam AFC dan ook gelijk weer contact met me op”, vertelde Hoek tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. Hoek kijkt er nu al naar uit om aan de slag te gaan bij AFC. “Het is een mooie club die het dit seizoen natuurlijk fantastisch doet in de Tweede Divisie.”

Vechten voor een basisplek

Bij Quick Boys is Hoek niet altijd meer zeker van een basisplaats. De 25-jarige oud-speler van Telstar en AZ beseft echter dat een startplaats in het team van trainer Ton du Chatinier geen garantie is. “De trainer heeft aangegeven me volgend seizoen als middenvelder in te willen zetten, maar de concurrentie is natuurlijk groot. Ik zal moeten vechten voor een basisplek.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag