zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMike van den Ban verlaat Katwijk voor IJsselmeervogels

Mike van den Ban verlaat Katwijk voor IJsselmeervogels

Mike van den Ban verlaat komende zomer Katwijk voor IJsselmeervogels. De 28-jarige aanvallende middenvelder maakte recent al zijn vertrek van de Krom bekend, waar hij niet tot overeenstemming wist te komen over een nieuw contract.

Bij IJsselmeervogels bereikte de Haarlemmer wel een akkoord over een verbintenis voor voor één jaar. ,,Mike is al jaren een smaakmaker in het amateurvoetbal. Bovendien is Mike ijzersterk uit zijn knieblessure in 2017 teruggekomen en blinkt inmiddels weer wekelijks uit bij Katwijk. Met zijn snelheid, creativiteit en scorend vermogen is hij een hele mooie aanvulling aan onze selectie. We zijn dan ook blij dat hij voor IJsselmeervogels heeft gekozen”, stelt André van Diermen namens de technische commissie van IJsselmeervogels op de clubsite.

Van den Ban was vier seizoenen lang speler van Katwijk, daarvoor was hij eveneens vier jaar actief voor Koninklijke HFC. Ook was hij actief in de jeugd van HFC Haarlem, Ajax en stond hij onder contract bij VVV Venlo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD