dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsMike van den Ban al na één seizoen weg bij IJsselmeervogels

Mike van den Ban al na één seizoen weg bij IJsselmeervogels

Mike van den Ban vertrekt al na één seizoen bij IJsselmeervogels. De 29-jarige aanvallende middenvelder heeft de Rooien te kennen gegeven volgend seizoen bij een andere club te zullen spelen. Welke dat is, is nog onbekend.

Van den Ban kwam afgelopen zomer over van Katwijk. Eerder was de creatieve spelmaker, die ook als buitenspeler kan voetballen, actief voor Koninklijke HFC, VVV-Venlo en de jeugdopleiding van HFC Haarlem en Ajax.

De Amsterdammer kwam bij IJsselmeervogels door blessureleed en de corona-onderbreking tot slechts drie wedstrijden waarin hij een keer scoorde en twee assists gaf. IJsselmeervogels baalt van het vertrek van Van den Ban, zegt Erwin van der Lugt namens de technische commissie: ,,We hadden Mike er voor komend seizoen graag bij gehouden, maar hij heeft aangegeven te willen vertrekken. Mike heeft zich altijd professioneel opgesteld en liet zich met name in de wedstrijd tegen Jong FC Volendam van zijn beste kant zien, getuige zijn goal en assists in de invalbeurt. Als we in 2021 weer mogen voetballen hopen we dat spelniveau weer te zien. Daarnaast wensen we Mike natuurlijk veel succes in zijn verdere loopbaan.”

Eerder gaven Sonny Monteiro, Robbert Olijfveld en Huib Oversloot al te kennen na dit seizoen niet meer voor de Rooien te zullen spelen. IJsselmeervogels contracteerde al welDaniel van Son, Khalid Tadmine en Jesse Wielinga voor volgend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD