maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsMike van de Laar langer bij IJsselmeervogels

Mike van de Laar langer bij IJsselmeervogels

Mike van de Laar heeft zijn contract bij IJsselmeervogels verlengd. De middenvelder gaat daarmee zijn negende seizoen in op sportpark De Westmaat.

Vertrouwen
De 25-jarige Amersfoorter heeft inmiddels al 171 wedstrijden in het shirt van IJsselmeervogels achter zijn naam staan. Sinds zijn komst in 2010 scoorde hij 23 keer voor de club uit de Tweede divisie. Op de website van IJsselmeervogels spreekt de club het vertrouwen in de middenvelder uit. “Mike van de Laar heeft vorig seizoen bewezen een belangrijke schakel te kunnen zijn in ons aanvalsspel. Met zijn fijnbesnaarde traptechniek, flinke dosis karakter en strijdlust, maar ook zijn goede spelinzicht heeft Mike langzaam maar zeker een prominente plek bemachtigd in de selectie. Hij is het toonbeeld van een speler die door zijn geduld van een talent uit de jeugdopleiding is uitgegroeid tot een mogelijke steunpilaar. Hoewel zijn zware blessure hem terug heeft geworpen hebben we alle vertrouwen dat Mike, mede door zijn drive en doorzettingskracht, de komende jaren belangrijk kan zijn voor IJsselmeervogels.”

Kruisband
Tijdens het voor IJsselmeervogels zo succesvol verlopen vorige seizoen in de Derde divisie, waarbij de titel werd veroverd, sloeg bij Mike van de Laar het noodlot toe. In de thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen liep hij na een onschuldig duel kruisbandletsel op. Aanvakelijk zou de Amersfoorter negen maanden uit de roulatie zijn, maar zijn herstel verliep voorspoediger dan aanvankelijk werd gedacht. Daardoor was hij op de eerste training van het nieuwe seizoen al present.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD