Volg ons

Eerste Divisie

‘Mike Snoei in beeld om trainer te worden bij Telstar’

‘Mike Snoei in beeld om trainer te worden bij Telstar’

Mike Snoei is een voorname kandidaat om de nieuwe trainer van Telstar te worden, meldt het AD. De 53-jarige oefenmeester is een verrassende kandidaat, omdat hij bijna tien jaar buiten Nederland werkzaam was.

Tot 2008 werkte Snoei voor Go Ahead Eagles, waar hij twee seizoenen eindverantwoordelijk was. Daarvoor werkte bij bij Sparta Rotterdam en Vitesse. Vervolgens werkte de geboren Rotterdammer als assistent van Henk ten Cate avonturen in Qatar, Verenigde Arabische Emiraten, Griekenland en China. Ook was hij werkzaam in Oekraïne en India.

Telstar zoekt een opvolger voor Michel Vonk, die na drie seizoen besloot te vertrekken bij de cultclub uit Velsen-Zuid. Vonk, oud-speler van AZ en Manchester City, heeft nog geen nieuwe club.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie