zaterdag, oktober 23, 2021
HomeClubsAlmere City FCMike Grim verruilt Almere City FC voor IJsselmeervogels

Mike Grim verruilt Almere City FC voor IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Mike Grim. De 22-jarige sluitpost komt over van Almere City FC.

Grim, zoon van voetbaltrainer Fred Grim, tekent voor één seizoen op de Westmaat, waar hij met Jaimy Schaap mag strijden om de plek onder de lat. De goalie speelde in het verleden voor Hollandia, AZ, Ajax en Almere City FC. Grim kwam de afgelopen jaren vooruit uit voor het beloftenelftal van de Almeerders.

,,Mike is een jonge, ambitieuze keeper die al een aantal jaar op het hoogste niveau keept. We zien in hem iemand die de concurrentiestrijd met Jaimy Schaap aan kan gaan en waren om die reden al enige tijd met hem in gesprek. Zijn kwaliteiten liggen met name in de reflexen en de een-op-eens, zoals hij recent ook bewees in de wedstrijd op de Westmaat, al deed de uitslag misschien anders vermoeden”, stelt de technische commissie op de clubsite.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.




Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD