zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMiddenvelder verhuist naar Amsterdam en vertrekt bij HHC Hardenberg

Middenvelder verhuist naar Amsterdam en vertrekt bij HHC Hardenberg

HHC Hardenberg kan in het seizoen 2021/2022 geen beroep meer doen op Joël Amakado. De middenvelder verhuist vanwege zijn studie naar Amsterdam waardoor spelen bij voornoemde club geen optie meer is. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de vereniging die zijn wedstrijden speelt in de Tweede Divisie.

De 24-jarige Amakodo arriveerde in 2017 bij HHC Hardenberg. Destijds maakte hij de overstap van FC Groningen. Op de website van HHC keek de middenvelder terug naar zijn periode bij de club. ,,Ik heb vier leuke jaren gehad bij de club. Er hangt altijd een nuchtere en gemoedelijke sfeer, zowel bij winst als verlies. Bij competitiewedstrijden zowel thuis- en uitwedstrijden was het altijd gezellig druk met supporters die kwamen kijken, ik heb wel gemerkt dat het voetbal leeft in Hardenberg en omstreken dat was leuk om mee te maken. Wat vooral jammer was is dat het seizoen 2019/2020 niet afgemaakt kon worden en dat dit seizoen ook nagenoeg in het water is gevallen vanwege corona. Ik zal een club in de regio Amsterdam gaan zoeken, het zou mooi zijn als ik op dit niveau kan blijven voetballen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD