Volg ons

Tweede Divisie

Middenvelder Van Soest verruilt eersteklasser LRC Leerdam voor IJsselmeervogels

Middenvelder Van Soest verruilt eersteklasser LRC Leerdam voor IJsselmeervogels

Arwin van Soest plaatste vrijdagavond een contract voor één seizoen bij IJsselmeervogels. De club uit de Tweede Divisie maakte dit bekend via de officiële kanalen.

De aanvallende middenvelder komt over van eersteklasser LRC Leerdam. Hij begon met voetballen bij HSSC’61 waar hij in 2017 zijn doorbraak kende in het eerste elftal. Vervolgens maakte hij in 2018 de overstap van deze derdeklasser naar de vereniging uit Leerdam. LRC bezet momenteel de tweede plaats in de competitie en hij was goed voor elf doelpunten.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie