zaterdag, september 18, 2021
HomeClubsNoordwijkMiddenvelder Van Kins verrast met vertrek bij Noordwijk

Middenvelder Van Kins verrast met vertrek bij Noordwijk

Noordwijk kan komend seizoen geen beroep doen op Mats van Kins. de middenvelder heeft bij de club aangegeven per direct zijn voetbalschoenen in de kast op te bergen, zo maakte de club bekend via de officiële kanalen.

Van Kins gaf op de website van Noordwijk tekst en uitleg over zijn keuze om te stoppen. ,De belangrijkste reden voor mijn besluit is dat ik na een jaar van stilstand i.v.m. de COVID-19 pandemie niet de volle focus meer heb. Dit is niet goed voor mezelf en zeker ook niet voor het team. De club is echt top dus daar ligt het zeker niet aan. Het is een onwijs goeie groep waar ik met iedereen erg goed kan opschieten. Ik zal zeker nog een paar wedstrijden komen bezoeken.’

Van Kins (22) maakte in de zomer van 2020 de overstap van (Jong) ADO Den Haag naar Noordwijk. Eerder was hij actief voor RCL Leiderdorp en UVS Leiden.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD