Volg ons

Hoofdklasse

Middenvelder Van Eeken (Eemdijk) zet in de zomer een punt achter zijn voetbalcarrière

Middenvelder Van Eeken (Eemdijk) zet in de zomer een punt achter zijn voetbalcarrière

Renco van Eeken is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Eemdijk en zal vervolgens zijn voetbalschoenen opbergen in de kast. De middenvelder besloot zijn voetballoopbaan te beëindigen vanwege aanhoudend blessureleed, zo staat te lezen op de officiële website van zijn huidige vereniging.

In de zomer van 2018 maakte Van Eeken de overstap van ONS Sneek naar Eemdijk. Eerder was hij onder andere actief voor Nieuw Buinen, Oranje Nassau, HHC Hardenberg, ACV en het Australische South Melbourne. Op de website van Eemdijk gaf Jan van Twillert, manager technische zaken, tekst en uitleg over de keuze van de routinier. ,,Helaas is de samenwerking niet zo gelopen als op voorhand werd gehoopt. Renco heeft vooral dit seizoen te kampen met veelvuldig blessureleed, waardoor het mentaal zwaar is voor hem. De motivatie om elke keer weer terug te vechten en fit te blijven, werd minder. Deze beslissing kan ik dan ook goed begrijpen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse