donderdag, 22 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieNiet voor DFS, maar FC Lienden nieuwe club van Spakenburg-middenvelder Tom Menting

Niet voor DFS, maar FC Lienden nieuwe club van Spakenburg-middenvelder Tom Menting

FC Lienden heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Tom Menting. De 24-jarige middenvelder met een verleden bij onder meer NEC, De Graafschap en Willem II leek na twee seizoenen bij Spakenburg te kiezen voor DFS. Na het nachtelijke appje van de sponsor van de hoofdklasser uit Opheusden waarmee de afspraken ontbonden werden, ging de balvaardige Menting op zoek naar een nieuwe club. Voor FC Lienden, dat in de nacompetitie moet strijden voor handhaving in de Tweede Divisie, is Menting de tweede versterking voor het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Hans van der Haar bestaat met Menting inmiddels uit negen vastgelegde spelers: Milad Intezar, Frank Wiafe, Djamel Boerstra, Ayrton Statie, Abdel Metalsi, Shuremy Felomina, Yassine Zakir en Steven van Dijk (Jong FC Den Bosch).

De in Utrecht woonachtige Menting over zijn overgang: “Aanvankelijk had ik heel veel zin om bij DFS te gaan voetballen met een mooie selectie vol met oude bekenden. Dat goede gevoel verdween na de teleurstellende mededeling dat alle afspraken ontbonden werden. Hoewel DFS later nog geprobeerd heeft me alsnog vast te leggen, ben ik toch verder gaan kijken. Ik heb diverse clubs en trainers gesproken, maar het verhaal van Hans van der Haar en FC Lienden spreekt me erg aan. Zijn voetbalvisie komt overeen met mijn ideeën over voetbal en ik heb heel veel zin om volgend seizoen bij FC Lienden te vlammen. Hopelijk in de Tweede Divisie, maar anders om promotie in de Derde Divisie”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD