zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysMiddenvelder Edo Knol kiest voor vertrek bij Rijnsburgse Boys

Middenvelder Edo Knol kiest voor vertrek bij Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys neemt in de zomer van 2020 afscheid van Edo Knol. De middenvelder en club hebben in onderling overleg duidelijk gemaakt dat het voor beide partijen beter is als de wegen aan het eind van het seizoen scheiden. De 24-jarige middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen op De Middelmors. Waar hij vorig seizoen nog tot 25 wedstrijden kwam, stond zijn naam dit seizoen steeds minder op het wedstrijdformulier van “de Uien”.

In een interview met het Leidsch Dagblad geeft Knol aan dat het gebrek aan speeltijd onder de leiding van coach Henk Wisman de voornaamste reden is voor het vertrek. Dit seizoen speelde de middenvelder 7 wedstrijden, waarvan hij er 4 als basisspeler begon. Tijdens het trainingskamp in Madrid zaten beide partijen bij elkaar en was het voor beide partijen duidelijk dat er geen vervolg gaat komen aan het tweejarige dienstverband. “Dat waren open en goede gesprekken waarin we beiden ons zegje konden doen. Ik heb uiteraard gezegd dat ik, zeker op mijn leeftijd, vaker aan spelen wil en moet toekomen en dat ik het idee had dat die kans niet groot was”, aldus Knol tegenover het Leidsch Dagblad.

Ook manier van voetballen was een belangrijke factor in de keuze van Knol. Onder coach Wisman wordt er een een directere speelwijze gehanteerd waar er meer reactief voetbal wordt gespeeld in plaats van uit balbezit. De middenvelder geeft aan dat deze speelstijl niet aansluit bij zijn kwaliteiten en hoopt dat er een club komt waar hij wél zijn sterktes kan benutten. De middenvelder geeft aan dat er nog geen contacten zijn, maar dat hij zelfs nog deze winterstop zou kunnen overstappen, mocht de kans daar zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD