vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsADO'20Middenvelder De Vré (ADO'20): 'Geen spectaculaire zege, maar tevreden met de punten'

Middenvelder De Vré (ADO’20): ‘Geen spectaculaire zege, maar tevreden met de punten’

Jesper de Vré kon zondagmiddag in Heemskerk met een goed gevoel het speelveld verlaten na de fraaie zege van ADO’20 op Jong De Graafschap (4-0). De middenvelder, die tegen het talententeam goed was voor twee doelpunten en één assist, was na afloop vanzelfsprekend zeer tevreden met de drie punten en over zijn grote aandeel in de zege.  

Gewaarschuwd
ADO’20 was gewaarschuwd voor de komende tegenstander die tijdens de voorgaande speelronde te sterk was voor OFC.   ,,Voor de wedstrijd hadden we de verwachting dat De Graafschap goed uit de startblokken zou komen. Ze staan onderin, maar wisten vorige week te winnen van OFC. Uiteindelijk viel dat mee en na veertig minuten spelen stonden we al met 4-0 voor. De wedstrijd was toen uiteraard al gespeeld, de tweede helft was het eigenlijk alleen nog maar de tijd uitspelen. De Graafschap en wij kregen nog wel wat kansjes, maar het was in de tweede helft geen spektakel. Het was ook warm wat het allemaal nog wat moeilijker maakte”, aldus De Vré tegenover Voetbal247.

Doelpunten en assist
De middenvelder was zondagmiddag betrokken bij drie van de vier doelpunten van ADO’20.  ,,De openingstreffer kon ik maken vanaf de penaltystip nadat iemand van De Graafschap hands maakte in het strafschopgebied, de 2-0 was een individuele actie van Rick Neele. De derde treffer maakte ik ook vanaf de stip en bij de vierde van Raymond de Waard kon ik de assist geven. Uiteindelijk was het geen spectaculaire zege, maar ben ik heel tevreden met de drie punten en mijn twee doelpunten en assist.”

Vijfde plaats
ADO’20 bezet momenteel de vijfde plaats in de Derde Divisie van het zondagvoetbal, dit terwijl de ploeg het voorgaande seizoen één divisie lager acteerde. ,,Voor een ploeg die net gepromoveerd is vanuit de hoofdklasse doen wij het erg goed. We staan stevig op de vijfde plaats. De doelstelling bij de start van het seizoen was een plaats bij de eerste tien. Op een gegeven moment ging het wel erg goed want toen stonden we op de derde plaats. Nu is de doelstelling om de top vijf te halen en we zijn dus goed op weg.”

Twintig treffers
De Vré wist zondag zijn vijftiende treffer van het seizoen te produceren, natuurlijk hoopt hij dat aantal te verhogen tijdens de komende confrontaties in de Derde Divisie. ,,Vorig jaar wist ik in de hoofdklasse twintig keer te scoren. De Derde Divisie is natuurlijk een stap hoger, maar ik had mij toch tot doel gesteld om vijftien doelpunten te maken. Dit aantal heb ik vandaag bereikt. We hebben nog een aantal wedstrijden te gaan dus nu ga ik proberen om de twintig aan te tikken als middenvelder”, besluit de middenvelder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD