Volg ons

GVVV

Middenvelder De Jong wint met GVVV van Katwijk: ‘Ik hou van dit soort potjes’

Middenvelder De Jong wint met GVVV van Katwijk: ‘Ik hou van dit soort potjes’

GVVV wist zaterdagmiddag op het eigen sportpark af te rekenen met lijstaanvoerder Katwijk (1-0). Middenvelder Mart de Jong was vanzelfsprekend zeer tevreden met het enigszins verrassende resultaat, maar genoot ook van de hele entourage rondom het duel in Veenendaal.  

Eerste Klasse
De Jong was één van de uitblinkers in de wedstrijd tegen Katwijk, vorig jaar speelde hij zijn wedstrijden nog in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal bij DTS Ede. De middenvelder lijkt weinig moeite te hebben met het hogere niveau dat gevraagd wordt in de Tweede Divisie. ,,Ik hou van dit soort potjes. Vol sportpark, veel duels en goed voetbal. Nee, ik ben niet verbaasd over dit seizoen. Ik wist dat ik dit kon. Natuurlijk gaat het beter dan verwacht, maar dat komt omdat je op dit niveau ook kan voetballen in plaats van alleen maar vechten om de bal”, aldus de speler tegenover de Veenendaalse Krant. 

Doelpunt
De Jong was tevreden over zijn spel, maar ziet zeker verbeterpunten. ,,Ja, het ging lekker. Alleen ik wil meer scoren. Daar ontbreekt het nog aan. Ik heb dit seizoen nog geen doelpunt gemaakt.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over GVVV