zondag, september 26, 2021
HomeClubsKatwijkMiddenvelder Christina verruilt Zweden voor Katwijk

Middenvelder Christina verruilt Zweden voor Katwijk

Katwijk kan in het komende seizoen een beroep doen Quinton Christina. De middenvelder trainde al enige tijd mee met de vereniging, maar sluit nu definitief aan bij de selectie, zo meldt de club uit de Tweede Divisie via de officiële kanalen.

De 26-jarige aanwinst komt over van het Zweedse Assyriska FF. Daar werd recent overeenstemming bereikt over het ontbinden van zijn doorlopende overeenkomst. Christina speelde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Katwijk al mee in de oefenwedstrijden tegen VVSB en Sparta Nijkerk.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD