Volg ons

Derde Divisie

Middenvelder Berkvens en DOVO verlengen overeenkomst

Middenvelder Berkvens en DOVO verlengen overeenkomst

Marley Berkvens is komend seizoen ook te bewonderen in het shirt van DOVO. De middenvelder en de club uit Veenendaal bereikten maandagavond een akkoord om het aflopende contract met één jaar te verlengen, meldt de vereniging op de officiële website. 

Winterstop
De 25-jarige speler is dit seizoen een van de vaste krachten in het elftal van trainer/coach gert Kruys. DOVO deed al eerder dit seizoen een poging om hem voor langere tijd te strikken, maar slaagde daar dus pas op maandag in.  ,,Weet je wat het was. In de winterstop wilde ik ook even niet aan voetbal denken. Nu we weer begonnen zijn, hebben we maandagavond de laatste puntjes op de i gezet en daar ben ik blij om”, aldus Berkvens tegenover de Veenendaalse Krant.

Doelstelling
Berkvens heeft de ambitie om door te groeien met DOVO.  ,,We zijn met deze groep vorig jaar iets begonnen en hebben doelstelling een gehaald. Dit seizoen gaat het boven verwachting en volgend jaar hopen we een nieuwe stap te zetten.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie