donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseMiddenvelder Arissen vertrekt bij ONS Sneek: 'Ik ben de binding met de...

Middenvelder Arissen vertrekt bij ONS Sneek: ‘Ik ben de binding met de club wat verloren’


Tom Arissen zal komend seizoen voor de eerste keer van zijn leven een competitiewedstrijd spelen waarbij het het shirt van ONS Sneek niet draagt. De middenvelder kondigde donderdag zijn vertrek aan bij de club uit Friesland, waarbij ook duidelijk werd dat hij nog niet weet waar hij zijn kunsten komend seizoen zal vertonen.

De 22-jarige middenvelder was in het seizoen 2019/2020 een van de vaste krachten in het elftal van ONS Sneek dat destijds uitkwam in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Dit uitermate korte seizoen speelde hij twee wedstrijden in de hoofdklasse met de club. Voor Arissen waren er twee redenen om te kiezen voor een afscheid bij de vereniging waar hij jaren te vinden was. ,,Ik ben de binding met de club wat verloren in de afgelopen jaren. Verder is het voor mij ook tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar ik weet nog niet waar dat zal zijn. Ik hoop op een mooie club in het Noorden van Nederland wat te reizen is vanaf Groningen”, aldus de middenvelder tegenover Voetbal247.

Arissen kwam in totaal tot 42 wedstrijden in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal en 3 bekerwedstrijden in de nationale KNVB Beker. ,,Het hoogtepunt voor mij blijft de bekerwedstrijd die wij met ONS Sneek speelden tegen FC Twente. Het dieptepunt blijft de liesblessure die ik enkele jaren geleden opliep waardoor ik er destijds best lang uit lag.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD