Volg ons

Hoofdklasse

Middenvelder Anderson vertrekt per direct bij Achilles Veen

Middenvelder Anderson vertrekt per direct bij Achilles Veen

Achilles Veen kan in het seizoen 2020/2021 geen beroep doen op Kenny Anderson. De hoofdklasser maakte via de officiële kanalen bekend dat de middenvelder op eigen initiatief afscheid genomen heeft van de vereniging.

Volgens de informatie op de website van Achilles Veen kon de 28-jarige ervaren kracht het niet meer opbrengen om zich op het voetbal te focussen. Anderson was in het betaalde voetbal onder andere actief voor RKC Waalwijk en het Schotse Heart of Midlothian. Eerder speelde hij ook wedstrijden voor Quick Boys.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse