zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMichiel van Doggenaar wil best een stapje lager voetballen voor meer speelminuten

Michiel van Doggenaar wil best een stapje lager voetballen voor meer speelminuten

Als je Herculestrainer René van der Kooij vraagt naar zijn mening over de nu nog 21-jarige Michiel van Doggenaar is hij daar eerlijk over, zoals hij altijd is: “Michel is een prima rechter vleugelverdediger die keihard traint om het hoogste niveau bij Hercules te bereiken. Hij komt uit voor Hercules Onder-21 maar aangezien hij op 9 maart 22 jaar wordt en daarvoor het volgend seizoen niet meer mag spelen valt hij buiten de boot omdat hij net tekort komt voor de hoofdmacht van Hercules. Dan is het beter voor hem om op zoek te gaan naar een club waar hij zich in de picture kan spelen. Ik weet zeker dat elke Hoofd- e/o 1e klasser een prima speler aan hem heeft”.

Michiel van Doggenaar speelde in het verleden o.a. in de jeugd bij Heerenveen, Graafschap en MVV. In 2020 kwam de in Maarssen woonachtige speler over van Stedoco naar Hercules.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD