zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysMichel Langerak terug bij Kozakken Boys als interim-trainer

Michel Langerak terug bij Kozakken Boys als interim-trainer

Kozakken Boys heeft deze week gekozen om een bekend gezicht voor de groep te plaatsen tot het eind van het seizoen. Michel van Langerak is de man die voor de 3e keer in dienst treedt van de Werkendammers. Daarmee volgt hij de vorige week op non-actief gezette Rick Adjei op.

Michel was in de periode 2010-2013 hoofdtrainer van Kozakken Boys ; hij zag toen kans om naar de Topklasse te promoveren. Toen Kozakken Boys in 2018 trainer Jasper de Muijnck op een zijspoor zette nam Michel als interim-manager de taken waar; vervolgens werd hij assistent-trainer van Adjei. Die taak legde hij begin van dit seizoen neer om op zoek te gaan naar een betere balans tussen voetbal en privé. Nu toch weer terug. “In goed overleg met het thuisfront en het gaat tevens mijn laatste trainersklus worden” aldus de in Sliedrecht wonende Langerak die er alles gaat doen om ook in het volgende seizoen met Kozakken Boys in de 2e Divisie te voetballen. Morgen staat Langerak al voor de groep in de oefenwedstrijd in en tegen Gemert.(bron: website Kozakken Boys)

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD