woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergMetaj (HHC) maakt cruciale treffer tegen De Dijk: 'Niet nadenken en uithalen'

Metaj (HHC) maakt cruciale treffer tegen De Dijk: ‘Niet nadenken en uithalen’

HHC Hardenberg wist zaterdagmiddag op eigen veld drie punten binnen te slepen tegen De Dijk (3-1). In de 75ste minuut was Shkodran Metaj verantwoordelijk voor de naar later bleek cruciale treffer tegen de Amsterdammers. Het doelpunt was naast belangrijk voor de thuisploeg ook nog eens zeer fraai om te zien. 

Voorsprong voor HHC
,,Het was een mooie goal, een cruciaal moment in de wedstrijd. Daarna kwam snel de 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. Het was een corner voor ons, die werd eerst afgeslagen en toen kreeg ik de bal terug van Glenn (Kobussen red.), daarna een mooi één tweetje met hem en kreeg de bal met een mooie hakbal terug. De bal kwam goed voor mijn linkervoet, niet nadenken en uithalen. Hij zat er goed in”, aldus Metaj tegenover de camera van De Stentor.

Broodnodige zege
De drie punten waren noodzakelijk voor HHC Hardenberg nadat het tijdens de voorgaande speelronde hard onderuit ging tegen Excelsior Maassluis. ,,Absoluut, vorige week 4-1 verloren, vandaag was een belangrijke wedstrijd, als je wint sluit je weer aan bij de subtop. Als je zou verliezen kwam je weer in die grote middenmoot en dan kan het weer alle kanten op. Het was een belangrijke overwinning en een terechte ook.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD