Volg ons
Metaj HHC goal

HHC Hardenberg

Metaj (HHC) maakt cruciale treffer tegen De Dijk: ‘Niet nadenken en uithalen’

Metaj (HHC) maakt cruciale treffer tegen De Dijk: ‘Niet nadenken en uithalen’

HHC Hardenberg wist zaterdagmiddag op eigen veld drie punten binnen te slepen tegen De Dijk (3-1). In de 75ste minuut was Shkodran Metaj verantwoordelijk voor de naar later bleek cruciale treffer tegen de Amsterdammers. Het doelpunt was naast belangrijk voor de thuisploeg ook nog eens zeer fraai om te zien. 

Voorsprong voor HHC
,,Het was een mooie goal, een cruciaal moment in de wedstrijd. Daarna kwam snel de 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. Het was een corner voor ons, die werd eerst afgeslagen en toen kreeg ik de bal terug van Glenn (Kobussen red.), daarna een mooi één tweetje met hem en kreeg de bal met een mooie hakbal terug. De bal kwam goed voor mijn linkervoet, niet nadenken en uithalen. Hij zat er goed in”, aldus Metaj tegenover de camera van De Stentor.

Broodnodige zege
De drie punten waren noodzakelijk voor HHC Hardenberg nadat het tijdens de voorgaande speelronde hard onderuit ging tegen Excelsior Maassluis. ,,Absoluut, vorige week 4-1 verloren, vandaag was een belangrijke wedstrijd, als je wint sluit je weer aan bij de subtop. Als je zou verliezen kwam je weer in die grote middenmoot en dan kan het weer alle kanten op. Het was een belangrijke overwinning en een terechte ook.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over HHC Hardenberg