zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlAanbevolenMet deze musthaves maak je jouw voetbalclub af

Met deze musthaves maak je jouw voetbalclub af

Een gedeelte van de Nederlandse mannen speelt elk weekend een voetbalwedstrijd of heeft dit in het verleden gedaan. De herinneringen die hier tot stand komen zijn gebaseerd op de samenstelling van een voetbalteam, maar ook op hoe de voetbalclub eruitzag. Was alles strak geregeld of had de club een huiselijke sfeer? Om ervoor te zorgen dat de voetballers, trainers en supporters een fijn gevoel aan de club overhouden, is het belangrijk dat je zorgt voor de juiste inrichting. 

De kantine is het hart van de club

De kantine wordt gezien als de meest belangrijke plek van de voetbalvereniging. Hier worden overwinningen gevierd en wordt het weekend gestart met een koud biertje. De kantine inrichting dient daarom tiptop in orde te zijn. Naast het feit dat de kantine inrichting sfeervol moet zijn, is het ook belangrijk dat het praktisch is en er gebruik wordt gemaakt van stevige materialen. Zo moet er een voetbaltas op een tafel gegooid kunnen worden en mag een omgevallen biertje niet voor blijvende schade zorgen. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat zowel de gasten als de voetballers hun spullen kwijt kunnen in de kantine. 

Zorg voor schoolkluisjes in de kantine!

Na het douchen is het gezellig om met je team een biertje te drinken. Om ervoor te zorgen dat de spullen niet in de weg liggen, dien je een plek beschikbaar te stellen voor de materialen. Als de tassen in de hoek van de kantine liggen, dan ziet dit er erg slordig uit. Als je de kantine graag wat overzichtelijker houdt en wilt voorkomen dat er spullen gestolen kunnen worden, dan zijn schoolkluisjes een echte aanrader.  Let er bij het uitkiezen van schoolkluisjes wel op dat je zorgt voor de juiste hoeveelheid kluizen. Maak daarom een schatting van de hoeveelheid gasten die er na een wedstrijd in de kantine blijven hangen en baseer daar het aantal kluisjes op. 

Een prettige douche na een zware voetbalwedstrijd is onmisbaar

Na een voetbalwedstrijd is het heerlijk om een warme douche te kunnen nemen. Helaas zie je bij veel voetbalclubs dat de douchekoppen verouderd en niet praktisch zijn. Om ervoor te zorgen dat elke voetballer het liefst de wedstrijd ‘thuis’ speelt, dien je te zorgen voor prettige douches. Naast dat de douchekoppen prettig moeten zijn, is het ook belangrijk dat ze warm genoeg gezet kunnen worden. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD