maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsMeniscuskwetsuur voor AFC'er Patrick Zonneveld

Meniscuskwetsuur voor AFC’er Patrick Zonneveld

Patrick Zonneveld kan opgelucht ademhalen. De doelman van AFC vreesde voor een gescheurde kruisband, maar onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat de doelman een kwetsuur aan zijn meniscus heeft.

MRI-scan
De geboren Heemskerker kreeg maandagmiddag het ‘goede’ nieuws te horen. Op de MRI-scan, die de doelman vorige week onderging, is te zien dat er een scheurtje in de meniscus in zijn rechterknie zit, waardoor hij een aangepast programma gaat volgen. Trainer Ton du Chatinier zal de komende weken mogelijk dus een beroep moeten doen op Tarek Kharboutly en Joey Potveer.

Opgelucht
In een reactie aan Voetbal247 laat Zonneveld weten: ,,Vorig jaar was ik al geblesseerd aan diezelfde knie, maar dat trok na enige tijd weer weg. Ik heb de hele zomer door kunnen trainen. Totdat ik drie keer door mijn knie zakte in één helft. Ik vreesde voor een gescheurde kruisband, maar gelukkig is uit de scan naar voren gekomen dat het minder ernstig is. Ik ben enorm opgelucht”, was de eerste reactie van de doelman van AFC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD