Volg ons

FC Lisse

Mengerink (Katwijk): ‘We winnen onze potjes wat moeizamer dan in het begin’

Mengerink (Katwijk): ‘We winnen onze potjes wat moeizamer dan in het begin’

Katwijk leek zaterdagmiddag wederom af te stevenen op puntenverlies in de Tweede Divisie. De ploeg wist echter een achterstand tegen FC Lisse om te buigen naar een overwinning (2-1). Marciano Mengerink liet na afloop van het duel weten dat hij in het veld wel even twijfelde of zijn ploeg de broodnodige punten deze keer wel binnenboord zou kunnen houden.

Matig potje
De wedstrijd tussen Katwijk en FC Lisse kon niet voldoen aan de hooggespannen verwachtingen, daar was de spits het zeker mee eens. ,,Het was een matig potje, we hebben weinig reclame gemaakt voor de Tweede Divisie denk ik, maar goed drie puntjes en dat is lekker”, aldus Mengerink tegenover de camera van FOX Sports.

Karakter
Katwijk leek enkele maanden geleden zonder enige moeite af te stevenen op de titel, door tegenvallende resultaten hijgt nu Kozakken Boys weer nadrukkelijk in de nek van de lijstaanvoerder. ,,Zo kan het gaan, Kozakken Boys heeft ook gewoon een goed team. De laatste tijd hebben we het moeilijk, we winnen onze potjes wat moeizamer dan in het begin. Ik moet eerlijk toegeven, vandaag in de tweede helft had ik er ook een hard hoofd in. Ik was toch een beetje angstig dat we het een beetje gingen verspelen. Uiteindelijk blij dat we het op karakter hebben omgedraaid.”

Schwalbe
Mengerink kreeg tegen FC Lisse de gele kaart van de dienstdoende arbiter vanwege een vermeende schwalbe. Op televisiebeelden was echter overduidelijk dat daar geen sprake van was. ,,Ik zei tegen de scheidsrechter dat die het even terug moest kijken en mij dan een berichtje zou sturen want volgens mij was het een honderd procent penalty. Dan geeft hij mij ook nog een gele kaart.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lisse