Volg ons

HHC Hardenberg

Mengerink (Katwijk): ‘We moeten niet overdrijven, maar we staan er goed voor’

Mengerink (Katwijk): ‘We moeten niet overdrijven, maar we staan er goed voor’

Marciano Mengerink was zaterdagmiddag met vier doelpunten de grote man aan de zijde van Katwijk dat met grote cijfers af wist te rekenen met HHC Hardenberg (6-1). De aanvaller wenste na afloop te benadrukken dat de titelrace, ondanks de nederlaag van concurrent Kozakken Boys, nog zeker niet beslist was.  

Een goed weekend
Katwijk heeft momenteel negen punten meer dan Kozakken Boys, dat maandag echter wel de mogelijkheid krijgt om de achterstand terug te brengen tot zes punten. Dit weekend zou wel eens beslissend kunnen zijn in de strijd om het kampioenschap. ,,Dat gaan we achteraf pas zien, maar het is vooral een goed weekend. We moeten niet overdrijven, we staan er goed voor en beter dan vorige week. Er zijn nog wel acht wedstrijden te spelen en die moeten wij wel goed afsluiten anders wordt het nog lastig”, aldus Mengerink tegenover de camera van FOX Sports.

Lekkere wedstrijdjes
Mengerink was goed voor vier doelpunten tegen HHC Hardenberg. De aanvaller moest diep graven in zijn geheugen wanneer hij dit huzarenstukje eerder uit wist te voeren.  ,,Drie jaar geleden in de hoofdklasse had ik er een keertje vier, in de Tweede Divisie sowieso geen hattrick laat staan vier doelpunten. Dat zijn de lekkerste wedstrijdjes.

Goed uitspelen
Katwijk had een vrij eenvoudige middag tegen HHC. ,,We begonnen gewoon erg goed, maar daarna vond ik ons wel een beetje wegzakken. Vooral voorin was het moeilijk. Op een gegeven moment krijgen ze een rode kaart en in de tweede helft spelen wij het gewoon goed uit.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over HHC Hardenberg