zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMengerink: "Er is een klein beetje paniek bij Katwijk"

Mengerink: “Er is een klein beetje paniek bij Katwijk”

Er is in de paar weken na de winterstop veel veranderd bij Katwijk. Voor de hervatting van de Tweede Divisie was Katwijk nog één van de weinige ploegen die enigszins een bedreiging kon vormen voor Jong AZ. Katwijk verloor zaterdag echter alweer voor de vierde keer op rij. Het was tevens de vierde wedstrijd op rij waarin er niet gescoord was.

Invalbeurt

Marciano Mengerink begon bij Katwijk op de bank, maar mocht eerder dan verwacht invallen. Robbert Susan moest zich na twintig minuten vanwege een blessure laten vervangen. Mengerink genoot niet van zijn invalbeurt. “Invallen is sowieso verschrikkelijk”, gaf hij aan tegenover KatwijKTV. “Ik heb het in Engeland vaak mogen doen, dus ik weet dat het lastig is. Na twintig minuten kom ik er in en dan wil je laten zien dat jij niet op de bank hoort te zitten. Maar ik ben nu vooral teleurgesteld over de wedstrijd en niet zozeer over dat ik moest invallen.”

Paniek

Door de dramatische reeks van Katwijk is de ploeg van trainer Dick Schreuder gekelderd op de ranglijst. Mengerink beaamde dat de sfeer bij Katwijk wel eens beter is geweest, maar zag ook lichtpuntjes. “Als je vier keer op rij niet scoort en verliest is er kleine paniek. Maar we moeten rustig blijven en vertrouwen hebben. Wat dat betreft geeft deze wedstrijd ook wel weer moed. We hebben goed gespeeld, maar hadden moeten scoren en de scheidsrechter moet ook een beetje meezitten. Ik moet mijn goal nog terug zien, want ik begrijp er helemaal niets van waarom die affloot. Dat zal er dan ook wel bij horen.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Mengerink

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD