Volg ons
Marciano Mengerink Katwijk

Tweede Divisie

Mengerink: “Er is een klein beetje paniek bij Katwijk”

Mengerink: “Er is een klein beetje paniek bij Katwijk”

Er is in de paar weken na de winterstop veel veranderd bij Katwijk. Voor de hervatting van de Tweede Divisie was Katwijk nog één van de weinige ploegen die enigszins een bedreiging kon vormen voor Jong AZ. Katwijk verloor zaterdag echter alweer voor de vierde keer op rij. Het was tevens de vierde wedstrijd op rij waarin er niet gescoord was.

Invalbeurt

Marciano Mengerink begon bij Katwijk op de bank, maar mocht eerder dan verwacht invallen. Robbert Susan moest zich na twintig minuten vanwege een blessure laten vervangen. Mengerink genoot niet van zijn invalbeurt. “Invallen is sowieso verschrikkelijk”, gaf hij aan tegenover KatwijKTV. “Ik heb het in Engeland vaak mogen doen, dus ik weet dat het lastig is. Na twintig minuten kom ik er in en dan wil je laten zien dat jij niet op de bank hoort te zitten. Maar ik ben nu vooral teleurgesteld over de wedstrijd en niet zozeer over dat ik moest invallen.”

Paniek

Door de dramatische reeks van Katwijk is de ploeg van trainer Dick Schreuder gekelderd op de ranglijst. Mengerink beaamde dat de sfeer bij Katwijk wel eens beter is geweest, maar zag ook lichtpuntjes. “Als je vier keer op rij niet scoort en verliest is er kleine paniek. Maar we moeten rustig blijven en vertrouwen hebben. Wat dat betreft geeft deze wedstrijd ook wel weer moed. We hebben goed gespeeld, maar hadden moeten scoren en de scheidsrechter moet ook een beetje meezitten. Ik moet mijn goal nog terug zien, want ik begrijp er helemaal niets van waarom die affloot. Dat zal er dan ook wel bij horen.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Mengerink

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie