woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlClubsQuick BoysMengerink en Van den Meiracker scoren, Quick Boys wint

Mengerink en Van den Meiracker scoren, Quick Boys wint

TEC en Quick Boys kochten beiden doelpunten in. De thuisploeg haalde Marciano Mengerink weg uit het oranje deel van Katwijk. En in het blauwe deel van Katwijk, bij Quick Boys, legde men Danny van den Meiracker vast. Beide spitsen scoorden in het tussen TEC en Quick Boys. De gasten trokken de zege over de streep, 1-3.

Bij de thuisploeg verdedigde Nick van den Dam het doel. Hij verving de gepasseerde Matthijs Swaneveld. Bij de gasten was Paul van der Helm de goalie. Beide doelmannen zagen er bij tegentreffers niet goed uit. Van der Helm kwam voor rust meters uit zijn doel en schoot de bal in de voeten van Mengerink die vanaf 25 meter raak schoot, 1-0.

Na de hervatting stond Quick Boys beter en nam ze afstand van de thuisploeg. Danny van den Meiracker kopte een kwartier voor tijd bij de eerste paal de 1-1 binnen. Youssef El Kachati zorgde voor de 1-2. En bij de 1-3 van Junte kreeg hij de hulp van Van Dam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD