zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMengerink: 'Behoorlijke strijd met de trainer gehad over mijn positie'

Mengerink: ‘Behoorlijke strijd met de trainer gehad over mijn positie’

Marciano Mengerink bewees met twee treffers tegen Scheveningen maar weer eens hoe belangrijk hij voor Katwijk is. De aanvaller was bovendien opgelucht, omdat hij een glansrol vertolkte op een positie die veelbesproken was.

,,De afgelopen weken speelde ik meer tegen mezelf dan de tegenstander. Vandaag mocht ik het van de trainer op de nummer 10-positie laten zien. Ik heb het goed gedaan”, stelt Mengerink in gesprek met Omroep West Sport. ,,Ik heb een behoorlijke strijd met de trainer gehad en gesprekken gevoerd over mijn positie, maar ben blij dat ik het vandaag mocht laten zien. Ik vind het netjes van de trainer dat hij mij de kans heeft gegeven.”

Hij vervolgt: ,,Ik denk dat ik vanaf een centrale plek in de as het meest van waarde kan zijn. Dat heb ik vandaag laten zien. Trainer Anthony Correia zegt zelf dat je zonder wrijving geen glans hebt en vandaag heb je gezien hoe glans eruitziet. Daar moeten we mee doorgaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD