Volg ons
marciano-mengerink-actie-katwijk-de-treffers

Tweede Divisie

Mengerink baalt: “Ik ben niet in vorm”

Mengerink baalt: “Ik ben niet in vorm”

Katwijk had tegen De Treffers de zege voor het grijpen, maar speelde opnieuw gelijk. Aanvaller Marciano Mengerink is kritisch: “Ik heb de vorm even niet. Daarnaast is het tegen De Treffers al de derde keer dat we in de slotfase een doelpunt tegen krijgen. Ook als team kunnen we dus beter”, concludeert de spits tegenover TweedeDivisie.org

Moet meer brengen

Hij vervolgt: “Ik moet gewoon meer brengen. Het enige wat ik kan doen om dat te bereiken is hard werken. Ik wil mijn oude niveau weer halen en gezien mijn leeftijd (26) zou je zeggen dat dit mijn sterkste jaren zouden moeten zijn. Maar tegelijk ben ik niet snel tevreden en zijn er altijd wel dingen die beter kunnen.” Ook coach Dick Schreuder is kritisch op zijn aanvalsleider: “Marciano moet meer brengen. Dat het vooral onze verdedigers zijn die scoren zegt iets. Ik verwacht meer van mijn aanvallers, ik wil dat ze meer bewegen.”

Hoe kunnen we niet winnen

Schreuder baalde van het gelijkspel tegen De Treffers: “Ik heb mijn spelers net ook gevraagd hoe het kan dat we deze wedstrijd niet winnen. We speelden een heel goed eerste half uur en ook daarna waren we aan het pressen en drukken. Maar toch geven we dan vanuit het niets onnodige tegentreffers weg.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie