maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMengerink baalt: "Ik ben niet in vorm"

Mengerink baalt: “Ik ben niet in vorm”

Katwijk had tegen De Treffers de zege voor het grijpen, maar speelde opnieuw gelijk. Aanvaller Marciano Mengerink is kritisch: “Ik heb de vorm even niet. Daarnaast is het tegen De Treffers al de derde keer dat we in de slotfase een doelpunt tegen krijgen. Ook als team kunnen we dus beter”, concludeert de spits tegenover TweedeDivisie.org

Moet meer brengen

Hij vervolgt: “Ik moet gewoon meer brengen. Het enige wat ik kan doen om dat te bereiken is hard werken. Ik wil mijn oude niveau weer halen en gezien mijn leeftijd (26) zou je zeggen dat dit mijn sterkste jaren zouden moeten zijn. Maar tegelijk ben ik niet snel tevreden en zijn er altijd wel dingen die beter kunnen.” Ook coach Dick Schreuder is kritisch op zijn aanvalsleider: “Marciano moet meer brengen. Dat het vooral onze verdedigers zijn die scoren zegt iets. Ik verwacht meer van mijn aanvallers, ik wil dat ze meer bewegen.”

Hoe kunnen we niet winnen

Schreuder baalde van het gelijkspel tegen De Treffers: “Ik heb mijn spelers net ook gevraagd hoe het kan dat we deze wedstrijd niet winnen. We speelden een heel goed eerste half uur en ook daarna waren we aan het pressen en drukken. Maar toch geven we dan vanuit het niets onnodige tegentreffers weg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD