zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieMendes Moreira tekent contract bij Excelsior: 'Er staat een groep die kan...

Mendes Moreira tekent contract bij Excelsior: ‘Er staat een groep die kan spelen om promotie’

Excelsior is er in geslaagd om de selectie te versteken met Ahmad Mendes Moreira. De aanvaller trainde al enige tijd mee met de club uit de Rotterdamse wijk Kralingen en maakte een dusdanig sterke indruk dat hij een contract kon tekenen voor twee seizoenen. Het nieuws ten aanzien van de komst van de aanvaller werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van Excelsior.

Promotie
Op de website van de club sprak Mendes Moreira over het doel voor komend seizoen, promotie naar de Eredivisie. ,,Mijn persoonlijke doel is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het team. Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden vanaf het begin spelen en bij veel doelpunten betrokken zijn, als aangever of door ze zelf te maken. Vandaag gaan we op trainingskamp en daar heb ik zin in. Trainen, met elkaar praten en doelen stellen. We spelen wedstrijden tegen TOP Oss en Go Ahead Eagles, dus we kunnen laten zien hoe ver we zijn. Naar mijn idee staat er een groep die moet kunnen meedraaien in de top 5 en kan spelen om promotie”, aldus de aanvaller.

Loopbaan
De 24-jarige aanvaller maakte in de zomer van 2018 de overstap van Kozakken Boys naar FC Groningen. Het laatste half jaar van het voorgaande seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Telstar. Destijds plaatste hij zijn handtekening onder een contract voor één seizoen met daarin opgenomen een optie voor één jaar extra. Van deze optie werd door de club uit de Eredivisie geen gebruik gemaakt waardoor Mendes Moreira op zoek moest naar een nieuwe werkgever. De aanvaller kende enkele goede jaren bij Excelsior Maassluis, met deze club werd hij onder andere Nederlands amateur kampioen. Daarna maakte hij de overstap naar Kozakken Boys waar hij een contract verdiende naar FC Groningen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD