Volg ons
Achmad Mendes Moreira

Tweede Divisie

Mendes Moreira mag niet op stage van Kozakken Boys

Mendes Moreira mag niet op stage van Kozakken Boys

Ahmad Mendes Moreira krijgt deze zomer niet de kans om een contract af te dwingen bij een profclub. De aanvaller werd vorig seizoen al gevolgd door Sparta Rotterdam en nu heeft hij een aanbod gehad om stage te lopen bij Go Ahead Eagles. Zijn huidige club Kozakken Boys werkt echter niet mee.

Beslissend voor Tricolores

Mendes Moreira komt uit de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis, de afgelopen drie seizoenen werd hij voorzichtig gebracht door de Tricolores. Dat bracht hem vorig seizoen uiteindelijk een vaste basisplaats en was de flankspeler beslissend. Eerst in de kampioenswedstrijd in de Topklasse Zaterdag door de enige goal te maken bij Spakenburg. Vervolgens scoorde hij ook een waanzinnig fraaie treffer in de return tegen FC Lienden, dat leverde Maassluis de landstitel op. Op dat moment was het al bekend dat Mendes Moreira zou overstappen naar Kozakken Boys.

Geen toestemming

De interesse is inmiddels dus ook losgekomen vanuit het betaalde voetbal. Go Ahead Eagles had eerder Olivier Pilon van Spakenburg al op stage, nu is ook Mendes Moreira benaderd. AD/De Dordtenaar meldt echter dat Kozakken Boys geen toestemming wil geven voor deze stage. De Werkendamse club is zelf sinds dit weekend ook begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie