donderdag, oktober 28, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieMendes Moreira en De Winter hopen via VVCS-team op profclub

Mendes Moreira en De Winter hopen via VVCS-team op profclub

Zoals ieder jaar is in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook het VVCS-team weer actief waarin clubloze spelers zich in de kijker proberen te spelen. In de huidige selectie van het VVCS-team twee bekende namen vanuit het topamateurvoetbal: Youri de Winter en Ahmad Mendes Moreira.

Mendes Moreira, opgeleid bij Feyenoord en Excelsior Maassluis, maakte furore bij Kozakken Boys en verdiende er een transfer naar FC Groningen. Later speelde hij voor Telstar en Excelsior Rotterdam.

De Winter kwam vanaf het beloftenteam van Jong Sparta naar Scheveningen en speelde vervolgens voor AOK Kerkyra, Excelsior Maassluis en Assyriska FF.

De gehele selectie van het VVCS-team is hier te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS