zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker: "Ik vond Jong FC Twente heel erg zwak"

Van den Meiracker: “Ik vond Jong FC Twente heel erg zwak”

Spakenburg heeft de moeizame eerste weken van het seizoen weten weg te spoelen door Jong FC Twente volledig weg te blazen. Het werd 5-0 voor de Blauwen, met onder meer drie doelpunten van Danny van den Meiracker. Wel had de spits en aanvoerder enige relativering.

Was lekker voetballen

“Ik vond Jong FC Twente wel heel erg zwak”, gaf hij toe voor de camera van Spakenburg TV. “Maar daar hebben wij wel goed van geprofiteerd. We hebben een degelijke wedstrijd gespeeld. We scoren er vijf en we krijgen er geen één tegen. Ze trainen toch vijf of zes keer in de week, ondanks dat ze dan misschien erg jong zijn. Twente had zijn dag niet en dat hebben wij goed afgestraft.” En het spel was dan ook heel anders dan de afgelopen weken. “We speelden opeens tussen de linies, ik kreeg veel ballen en dan is het lekker voetballen.”

Geen A-selectie spelers meegestuurd

Waar op voorhand werd gevreesd voor sterke beloftenteams tijdens het interlandweekend, constateerde trainer Hans van de Haar het omgekeerde. “De A-selectie van Twente had volledig vrijaf gekregen en dus ook niemand meegestuurd. Er stonden maar vier of vijf spelers in de basis die dat vorige week ook stonden. Dus dat beviel mij uiteraard uitstekend.”

Bekijk de interviews met Spakenburg TV

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD