zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker geeft compliment: "Belonen onszelf alleen niet"

Van den Meiracker geeft compliment: “Belonen onszelf alleen niet”

Spakenburg kwam bij Jong Vitesse niet verder dan een 2-2-gelijkspel, terwijl met name in de eerste helft kans op kans werd gemist om al weg te lopen van het beloftenteam. Aanvoerder Danny van den Meiracker baalde dan ook flink na afloop.

Kater in de kleedkamer

“Ons team kun je vandaag een compliment geven. We belonen onszelf alleen niet”, verzucht de spits tegenover RTV Utrecht. “Het is echt doodzonde, want we zitten met een kater in de kleedkamer. De keeper van Vitesse stond goed te spelen, maar met zoveel mogelijkheden mag je de keeper eigenlijk geen kans meer geven. De ballen moeten we erin schieten. Soms heb je een wedstrijd dat het niet mee zit en dat was vandaag.”

Zakte weg na onze goal

In de rust voelde Van den Meiracker het al mis gaan. “We speelden goed, maar we waakten toen al voor de tegengoal. Dan maak je ook nog de 0-1. Dan is er niets aan de hand, maar er gebeurde bij ons wat na de goal. Normaal krijg je vertrouwen van een doelpunt, het zakte nu juist helemaal weg. Je geeft Vitesse de kans om terug te komen door terug te gaan lopen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD