Volg ons

Tweede Divisie

Meijers ‘ziek’ van late nederlaag VVSB: ‘We zijn heel naïef geweest’

Meijers ‘ziek’ van late nederlaag VVSB: ‘We zijn heel naïef geweest’

VVSB was dichtbij de tweede zege op rij, maar in de slotfase ging het alsnog mis tegen GVVV. Daar was trainer Eric Meijers behoorlijk ziek van.

,,We worden vandaag afgerekend op onze eigen fouten. Uiteindelijk zijn we heel naïef geweest”, verzuchtte de Nijmegenaar in gesprek met Omroep West. ,,Als je die derde niet maakt, moet je het in de eindfase uitspelen. Moet je naar de hoeken toe, vrije trappen uitlokken, slimmer met de situatie omgaan. Dat hebben wij niet gedaan.”

,,Het voetballende vermogen kwam van GVVV, maar we hebben na de rust niet veel kansen weggegeven. We stonden goed en hebben in de tegenstoot verzuimd om de 3-1 te maken. Ik vind dat we hiermee verder kunnen, maar het is heel sneu dat we onszelf vandaag niet belonen en dat hebben we niet gedaan. Daar ben ik wel ziek van.”

,,We gaan op een sneue manier de bietenbrug op hier. De jongens zitten kapot, ze hebben keihard gewerkt. Ik heb een goed VVSB gezien, maar we zijn niet beloond met drie punten. Ik had tot de 88ste minuut het gevoel dat wij hier drie punten zouden halen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie