vrijdag, december 3, 2021
HomeKNVB BekerMeijers 'stunt' met Spakenburg: 'Voor de rust zijn wij natuurlijk dodelijk effectief'

Meijers ‘stunt’ met Spakenburg: ‘Voor de rust zijn wij natuurlijk dodelijk effectief’

Spakenburg wist dinsdagavond ten koste van FC Dordrecht de tweede ronde te bereiken van de KNVB Beker (3-0). De ploeg uit de Tweede Divisie wist het verschil al te maken voor de pauze. Na afloop van het duel sprak trainer/coach Eric Meijers met RTV Utrecht waarbij de trots over de geleverde prestatie overheerste. 

,,Ik vind dat we vandaag heel goed in de organisatie hebben gespeeld en dat is wel eens anders geweest met dit Spakenburg. Daar maak ik de groep wel een groot compliment voor. FC Dordrecht had misschien wat meer de bal, maar wij hadden gewoon een goed blok staan op het middenveld. Voor de rust zijn wij natuurlijk dodelijk effectief en wordt het geen 2-0 met de rust maar 3-0. Dan ga je natuurlijk met een heel goed gevoel de rust in. Aan de andere kant weet je ook dat de ploeg al eerder teruggekomen is van een 3-0 achterstand. Ik weet uit ervaring dat het in de beker kan spoken, maar de tegenstander kon na de rust geen vuist maken tegen dit Spakenburg”, aldus Meijers tegenover journalist Bert Kous van RTV Utrecht.

Na het bereiken van de volgende ronde is het natuurlijk altijd de standaard vraag welke tegenstander nu de voorkeur heeft. ,,Het is pas de tweede ronde, ik heb ervaring tot en met ronde vier dus laten we eerst nog maar een kleintje loten. Deze trainer heeft al tegen iedere tegenstander gespeeld in de beker in Nederland behalve tegen één ploeg nog niet, dat is mijn ploeg Feyenoord.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS