Meijers: ‘Steeds lastiger om spelers gemotiveerd te houden’

De toekomst van Achilles ’29 ziet er niet rooskleurig uit. Degradatie lijkt haast onafwendbaar. Toch probeert trainer Eric Meijers positief te blijven.

,,Sportief gezien ging het in de eerste seizoenshelft mis. We begonnen ongelukkig en de nederlagen werden steeds groter. Vlak voor de winter was het eigenlijk al klaar, dood. Daarna probeer je alles te repareren. Dat is te laat”, blikt hij tegenover de NOS terug. Hij had dit seizoen meer verwacht: ,,In mijn eerste jaar Jupiler League met Achilles ‘29 zijn we als vijftiende geëindigd. Die plek wilden we dit jaar weer halen. We begonnen aan het seizoen van de waarheid, maar het lukte niet. Dat is frustrerend. Vaak wordt dan de trainer ontslagen. Maar de club heeft juist een aantal spelers vervangen door echte profspelers. Dat was voor mij plezieriger.”

De sportieve malaise werkt ook door in de spelersgroep: ,,Het wordt steeds lastiger om basisspelers en wisselspelers gemotiveerd te houden. Ik blijf volhouden. Ook al is dat momenteel ondenkbaar. Ik word voor gek verklaard vanwege mijn positieve houding. In het amateurvoetbal waren wij nog een voorbeeld voor de clubs in Nederland, het eindstation voor spelers. Nu zijn wij een van de slechtste clubs uit het profvoetbal. Wat betreft de commotie rondom de proflicentie en de recente aanhouding van onze voorzitter, daar houdt de ploeg zich niet mee bezig. Wij zijn alleen bezig met voetbal.”

Zijn eigen toekomst is ongewis: ,,Ik heb nog gewoon een doorlopend contract. Mocht een andere club uit de Jupiler League mij willen hebben: in mijn contract staat dat als ik mij sportief kan verbeteren, ik weg mag. Hoe dan ook, ik blijf altijd aan Achilles ’29 verbonden, zoals Foppe de Haan dat is aan Heerenveen en zoals Arsène Wenger dat is aan Arsenal. Ik ken de mensen en zij weten dat ik mij met ziel en zaligheid voor de club inzet. Vrijwel alle amateursuccessen heb ik hier meegemaakt. Samen trokken wij ten strijde. Die innerlijke kracht heerst in de club en zit ook in mij.”

Discussieer mee!

73 Comments

 1. Gefeliciteerd met de eigenaar van de blog, dit is een zeer goede site!

 2. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

 3. uitstekend geschreven, goed werk, dank je!

 4. Hoi ! Hartelijk bedankt voor deze geweldige blog.

 5. uitstekend geschreven, goed werk, dank je!

 6. Hoi ! Hartelijk bedankt voor deze geweldige blog.

 7. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 8. Dank u voor het artikel, het is heel goed uitgelegd!

 9. uitstekend geschreven, goed werk, dank je!

 10. Zeer goed. Dankjewel

 11. Ik denk dat uw artikel is zeer goed. Ik heb veel geleerd van de dingen. Heel hartelijk bedankt

 12. Ik feliciteer de auteur van het artikel

 13. Het artikel is uitstekend … dank je wel!

 14. Hallo! Ik was op zoek naar informatie over dit onderwerp. Bedankt voor dit zeer nuttig artikel u!

 15. Zeer goede informatie in deze blog, ik wou dat ik dit eerder had gezien.

 16. Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

 17. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

 18. Het artikel is uitstekend … dank je wel!

 19. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 20. Het artikel is uitstekend … dank je wel!

 21. Heel hartelijk bedankt.

 22. Gefeliciteerd met de eigenaar van de blog, dit is een zeer goede site!

 23. Dank u voor het artikel, het is heel goed uitgelegd!

 24. Het artikel is uitstekend … dank je wel!

 25. Hallo! Ik was op zoek naar informatie over dit onderwerp. Bedankt voor dit zeer nuttig artikel u!

 26. Ik wilde alleen maar zeggen, bedankt voor deze blog!

 27. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

 28. Hallo! Ik was op zoek naar informatie over dit onderwerp. Bedankt voor dit zeer nuttig artikel u!

 29. uitstekend geschreven, goed werk, dank je!

 30. Prima werk.

 31. Ik wilde alleen maar zeggen, bedankt voor deze blog!

 32. Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

 33. Heel hartelijk bedankt.

 34. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

 35. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 36. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 37. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 38. Ik wilde alleen maar zeggen, bedankt voor deze blog!

 39. Dit is een zeer nuttig pagina. Veel interessante informatie. dank u wel

 40. Proficiat aan de auteur van deze pagina, Ik hou echt van het lezen van deze website. 🙂

 41. Ik feliciteer de auteur van het artikel

 42. Hallo! Ik was op zoek naar informatie over dit onderwerp. Bedankt voor dit zeer nuttig artikel u!

 43. Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

 44. Ik heb genoten van het lezen.

 45. goed artikel, heel erg bedankt

 46. Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

 47. goed artikel, heel erg bedankt

 48. Proficiat aan de auteur van deze pagina, Ik hou echt van het lezen van deze website. 🙂

 49. Proficiat aan de auteur van deze pagina, Ik hou echt van het lezen van deze website. 🙂

 50. Het artikel is uitstekend … dank je wel!

 51. Ik heb genoten van het lezen.

 52. Ik heb genoten van het lezen.

 53. Zeer goede informatie in deze blog, ik wou dat ik dit eerder had gezien.

 54. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 55. Ik heb genoten van het lezen.

 56. uitstekend geschreven, goed werk, dank je!

 57. Ik feliciteer de auteur van het artikel

 58. Zeer interessant dank u!

 59. goed artikel, heel erg bedankt

 60. Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook 🙂

 61. Ik feliciteer de auteur van het artikel

 62. Hallo! Ik was op zoek naar informatie over dit onderwerp. Bedankt voor dit zeer nuttig artikel u!

 63. Reply Post By Nike Air Max schoenen

  Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *