maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Meijers: 'Op fitheid het verschil maken in Tweede Divisie'

Meijers: ‘Op fitheid het verschil maken in Tweede Divisie’

Achilles ’29 heeft nog altijd moeite met de degradatie uit de Jupiler League. De Groesbeekers hopen daarom zo snel mogelijk te promoveren uit de Tweede Divisie. Om tijdens de competitie ‘wat over te hebben’, oefent Achilles ’29 deze voorbereiding veelvuldig tegen ploegen uit de Eerste Divisie.

Op de blaren zitten
Nog altijd doet praten over de degradatie pijn, zo ook bij trainer Eric Meijers: ,,Dit is natuurlijk niet niks. De club heeft vier jaar geïnvesteerd om op Jupiler League niveau te blijven spelen. En dat is helaas in de eerste helft van het seizoen vorig jaar fout gegaan. We moeten nu op de blaren zitten. We moeten nu één stap achteruit maken om er vervolgens weer twee vooruit te kunnen doen”, stelt hij tegenover Omroep Gelderland.

Jonge selectie
Toch verwacht de club zeker niet zomaar even kampioen te zullen worden in de Tweede Divisie: ,,Wij onderschatten het zeer zeker niet, maar we gaan een poging wagen om met de bovenste ploegen mee te doen. We hebben een jonge groep, onze oudste speler is 23. Wij proberen op fitheid het verschil te maken, maar de andere ploegen kunnen dat met routine.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD