zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieMehmet Aldogan: 'Ik voel me inmiddels Scheveninger'

Mehmet Aldogan: ‘Ik voel me inmiddels Scheveninger’

Mehmet Aldogan hoopt na twee jaar waarin hij meer buitenspel stond door blessures dan hem lief was dit seizoen eindelijk weer te schitteren voor Scheveingen. De 29-jarige creatieve aanvaller mag zich inmiddels tot het meubilair op Houtrust rekenen: ,,Toen ik hier begon, had ik nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar het is echt waar; ik voel me inmiddels een Scheveninger!”, zegt hij in het AD.

Gewaardeerd worden
Met name voor zijn blessure in 2015 behoorde Aldogan tot de uitblinkers van zijn ploeg. Het zorgde er ook voor dat hij diverse telefoontjes van geïnteresseerde clubs kreeg: ,,Maar dan had ik toch het gevoel dat ik het tegenover trainer John Blok en de rest van de club niet kon maken om over te stappen. Natuurlijk moet je in het leven niet bang zijn een ‘risicootje’ te nemen, maar als je als voetballer ergens goed zit en je bent happy en wordt gewaardeerd, is dat ook een hoop waard. Ik weet niet of je dat zo maar op het spel moet zetten. Vol het vertrouwen krijgen, draagt er ook aan bij dat je optimaal kan presteren.”

Niet vergeten
Dat hij op Houtrust op zijn plek is merkte hij ook tijdens de afgelopen periode, waarin hij veel steun ontving tijdens zijn blessure: ,,Niet alleen van medespelers en technische staf, maar ook en vooral van de supporters van Scheveningen. Die hebben me nooit laten vallen. Ze bleven, terwijl mijn antwoord bijna altijd hetzelfde was, interesse tonen. Altijd wel een schouderklopje en dan: ‘Volhouden, hè’. Goed dat ze je in zo’n periode niet vergeten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD