donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagMeeuwsen wint met SteDoCo van Barendrecht: 'Niet in de problemen geweest'

Meeuwsen wint met SteDoCo van Barendrecht: ‘Niet in de problemen geweest’

Wesley Meeuwsen was zaterdag voor de tweede keer op rij trefzeker voor SteDoCo, de ploeg die na een matige start van de competitie nu de juiste vorm te pakken lijkt te hebben. De aanvaller, die deze zomer de overstap maakte van de Derde Divisie zondag naar de zaterdag afeling, was van mening dat zijn ploeg tegen Barendrecht een meer dan terechte zege wist te boeken.

Geen probleem
De aanvaller opende na ruim een half uur spelen de score in en tegen Barendrecht. Vervolgens liep SteDoCO uit naar een eenvoudige 0-3 overwinning. ,,Wij zijn de hele wedstrijd niet in de problemen geweest en wisten op de juiste momenten te scoren. Barendrecht had wel enkele spelers die niet inzetbaar waren door blessures, maar ik denk dat het al met al een zeer verdiende overwinning was”, aldus Meeuwsen tegenover Voetbal247.

Goed gesprek
SteDoCO begon de competitie met slechts één punt uit vier gespeelde wedstrijden, een moeilijke periode voor de club en de selectie. ,,Het was voor ons een lastige start waarbij de medaille een paar keer de verkeerde kant op viel. Wij hebben vorige week samen een goed gesprek met elkaar gevoerd en daarna werden er zes punten gepakt. Iedereen weet nu wat zijn taak is en wij raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Ik word ook steeds fitter. Zaterdag tegen Barendrecht speelde ik zeventig minuten en in de laatste twee wedstrijden kon ik van waarde zijn. Dat is dan ook mijn doelstelling voor dit seizoen, een meerwaarde zijn voor het team met mijn ervaring en kwaliteiten.”

Geen spijt
Vorig seizoen vertoonde Meeuwsen zijn kunsten nog in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Tussen de twee competities zit een duidelijk verschil volgens de aanvaller. ,,Persoonlijk vind ik dat de kwaliteit van de Derde Divisie zaterdag iets hoger ligt dan die in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Op zaterdag zit er meer voetbal in de ploegen en is het ook wat fysieker, dat ligt mij wel. Ik heb er tot op dit moment geen spijt van dat ik deze overstap naar het zaterdagvoetbal gemaakt heb.”

Leuke groep
De toekomst voor SteDoCo ziet er goed uit volgens Meeuwsen. ,,Wij hebben een zeer leuke groep waarin iedereen goed met elkaar overweg kan. Het was even wennen, maar zoiets heeft tijd nodig. Iedereen weet nu van elkaar wat zijn kwaliteiten zijn en dat lijkt zich uit te betalen als je kijkt naar de resultaten in de laatste twee wedstrijden. We trainen hard en iedereen zie je fitter worden. Gelukkig komen er ook nog wat jongens terug van een blessure zodat de selectie weer wat breder wordt. Ik denk dat dit onze kracht zal zijn dit seizoen. Een kwalitatief goede reservebank is erg belangrijk naast de eerste elf spelers”, besluit Meeuwsen zijn verhaal.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD