zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMeeuwsen verlaat De Treffers voor terugkeer naar OJC

Meeuwsen verlaat De Treffers voor terugkeer naar OJC

Wesley Meeuwsen heeft besloten om na dit seizoen te vertrekken bij De Treffers. De makkelijk scorende spits gaat weer aan de slag bij OJC Rosmalen. Dat geldt overigens ook voor Bart Tinus, die na rondzwervingen bij onder meer Spakenburg en JVC Cuijk weer in Rosmalen gaat spelen.

Tijd voor rust

Meeuwsen werd vorig seizoen topscorer in de Topklasse Zondag met achttien goals. Ook in de huidige campagne scoorde hij al zes keer in de Tweede Divisie. Toch heeft  de dertigjarige spits ervoor gekozen om een stap terug te doen. Hij wil meer tijd aan zijn gezin gaan besteden, zo legt hij uit aan 073voetbal.nl. “Ik heb destijds gekozen om voor de Tweede Divisie te gaan. Dat heb ik nu behaald. Ik ben daarnaast topscorer geweest van de Topklasse en heb voor zover mogelijk alles gespeeld. Nu is er tijd voor rust en voor mijn gezin. De uren die ik aan het reizen kwijt ben, wil ik gaan besteden met mijn gezin.”

Teleurgesteld over JV Cuijk

Tinus keert na twee jaar terug bij Rosmalen. Zijn tweede verblijf bij JVC Cuijk werd niet wat hij ervan verwacht had. “Ik ken iedereen binnen de club en ken trainer David Vecht heel goed. Hij gaf me het plezier in het voetballen terug, toen hij trainer en ik keeper was van de A1. David had veel vertrouwen in me. Ik wil graag afsluiten met nog een aantal mooie jaren bij OJC en kijk er naar uit om weer met mijn maatje Wesley samen te spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD