woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWesley Meeuwsen: 'OJC gaat niet degraderen'

Wesley Meeuwsen: ‘OJC gaat niet degraderen’

Wesley Meeuwsen is bezig aan zijn laatste maanden bij OJC Rosmalen. De aanvaller is echter vastbesloten om zijn huidige club in de Derde Divisie achter te laten wanneer hij naar SteDoCo verkast komende zomer.

,,OJC heeft het sportief lastig, omdat de financiële middelen flink zijn teruggeschroefd. Maar let op, wij gaan dit seizoen niet degraderen”, is hij vastbesloten in het AD. ,,Nu er weer veel spelers terugkeren van blessures en Mark Schenning als trainer voor de groep staat, halen wij weer punten. Ik laat OJC waarschijnlijk gewoon achter in de derde divisie.”

Zijn keuze voor SteDoCo was naar eigen zeggen niet lastig: ,,SteDoCo was het meest concreet en handelde snel. Ik heb eerst uitvoerig met Jeroen Sterrenburg gesproken. Met hem speelde ik eerder een seizoen samen bij OJC en hij heeft de vorige zomer al de stap naar SteDoCo gemaakt. Daarnaast triggert het zaterdagvoetbal mij enorm, omdat het niveau weer wat hoger ligt dan in de top van het zondagvoetbal.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD