Volg ons

Derde Divisie Zondag

Meerveld ziet af van overstap naar FC Den Bosch en keert terug bij OJC Rosmalen

Meerveld ziet af van overstap naar FC Den Bosch en keert terug bij OJC Rosmalen

Diego Meerveld ziet af van zijn profavontuur bij FC Den Bosch. De 20-jarige aanvaller draaide de voorbereiding mee met de Bossche club, maar is tot de conclusie gekomen dat de intensiteit van een profcarrière hem te hevig is in combinatie met zijn werk en gezin. Hij keert daarom terug bij zijn oude club OJC Rosmalen in de Derde Divisie.

Belangrijkere dingen
,,Ik heb het te druk met mijn werk en het is gewoon niet te doen voor me, ben ik achter gekomen”, zegt Meerveld tegenover 073voetbal.nl. ,,Ik heb het ook zeker onderschat, het voetballen bij FC Den Bosch. We trainen heel veel, wat natuurlijk goed voor je is. Maar ik kan het nu al niet meer opbrengen, heb geen energie meer over voor m’n dochtertje en vriendin. Het was altijd een droom, maar nu ik het van dichtbij heb meegemaakt is het toch niet iets wat ik super graag wil. Er zijn belangrijker dingen in het leven en daar stop ik liever mijn energie in.”

Terugkeer
Omdat Meerveld enkel vriendschappelijke duels namens FC Den Bosch speelde, kan hij terugkeren naar zijn vorige club. Bij OJC had men echter al wel een vervanger aangetrokken in de persoon van Wesley Meeuwsen. De club uit Rosmalen zal echter niet rouwig zijn om de terugkeer van Meerveld, aangezien de drie oefenduels deze voorbereiding allemaal verloren gingen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag