maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagMeerveld ziet af van overstap naar FC Den Bosch en keert terug...

Meerveld ziet af van overstap naar FC Den Bosch en keert terug bij OJC Rosmalen

Diego Meerveld ziet af van zijn profavontuur bij FC Den Bosch. De 20-jarige aanvaller draaide de voorbereiding mee met de Bossche club, maar is tot de conclusie gekomen dat de intensiteit van een profcarrière hem te hevig is in combinatie met zijn werk en gezin. Hij keert daarom terug bij zijn oude club OJC Rosmalen in de Derde Divisie.

Belangrijkere dingen
,,Ik heb het te druk met mijn werk en het is gewoon niet te doen voor me, ben ik achter gekomen”, zegt Meerveld tegenover 073voetbal.nl. ,,Ik heb het ook zeker onderschat, het voetballen bij FC Den Bosch. We trainen heel veel, wat natuurlijk goed voor je is. Maar ik kan het nu al niet meer opbrengen, heb geen energie meer over voor m’n dochtertje en vriendin. Het was altijd een droom, maar nu ik het van dichtbij heb meegemaakt is het toch niet iets wat ik super graag wil. Er zijn belangrijker dingen in het leven en daar stop ik liever mijn energie in.”

Terugkeer
Omdat Meerveld enkel vriendschappelijke duels namens FC Den Bosch speelde, kan hij terugkeren naar zijn vorige club. Bij OJC had men echter al wel een vervanger aangetrokken in de persoon van Wesley Meeuwsen. De club uit Rosmalen zal echter niet rouwig zijn om de terugkeer van Meerveld, aangezien de drie oefenduels deze voorbereiding allemaal verloren gingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD