Volg ons

Excelsior Maassluis

Meerdere profclubs volgen Excelsior Maassluis-spits Marius van Mil

Meerdere profclubs volgen Excelsior Maassluis-spits Marius van Mil

De stormachtige ontwikkeling van Excelsior Maassluis-spits Marius van Mil is ook in het betaald voetbal niet onopgemerkt gebleven. Meerdere profclubs zijn geïnteresseerd in de pas 18-jarige aanvaller, schrijft het AD.

,,Meerdere profclubs hebben bij de club en mijn vader aangegeven dat ze mij zouden gaan volgen, maar dat wordt lastig nu de competitie stilligt”, reageert Van Mil op de belangstelling. ,,Of ik mogelijk komend seizoen al de stap ga maken naar een BVO, hangt af van mijn verdere ontwikkeling dit seizoen bij Excelsior Maassluis.”

Eerder liet Van Mil zich al ontvallen op termijn graag de stap naar het profvoetbal te willen maken: ,,Ik zit hier nu goed en ben blij met de kansen die ik van de trainer krijg. Maar een stap hogerop naar het profvoetbal zie ik natuurlijk wel zitten.”

Foto: Harry Noordhof

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis