dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijk'Meerdere profclubs volgden Katwijk-spits Mengerink'

‘Meerdere profclubs volgden Katwijk-spits Mengerink’

In de laatste wedstrijden van het afgelopen seizoen hebben meerdere profclubs met bovengemiddelde belangstelling gekeken naar Marciano Mengerink. Dat vertelt de spits in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek.nl.

Niet optimaal gespeeld
Toch viel de interesse hem een beetje tegen: ,,Als ik puur naar het afgelopen seizoen kijk, dan is dat het beste seizoen geweest dat ik tot nu toe gespeeld heb. 28 doelpunten, met maar één penalty. Er was altijd al wel wat belangstelling, maar daarom had ik misschien wel gedacht dat het dit seizoen iets meer zou zijn. Verder weet ik ook wel, dat ik de laatste wedstrijden niet optimaal gespeeld heb. Toen hebben een aantal clubs me wel bekeken.”

Ambities
Anderhalve maand geleden was FC Dordrecht wel concreet voor de aanvaller: ,,Dat het uiteindelijk niks geworden is, heeft niks met mijn ambities te maken. Ik zou zeker nog het betaalde voetbal in willen, alleen wel bij een club die de overtuiging heeft dat ik hun eerste spits wordt. Dat miste ik eigenlijk een beetje.”

Kriebelen
De Amsterdammer benadrukt echter zeker niet uit te zijn op een transfer: ,,Ik hoef niet weg bij Katwijk. Ik ben me maar al te bewust van wat voor moois ik hier heb en ik heb een tweejarig contract. Daarom speel ik voor bijna 100% volgend gewoon bij Katwijk volgend jaar. Alleen je weet het nooit, als een club bovenkant Jupiler League of een mooi avontuur in het buitenland voorbij komt, kan het toch gaan kriebelen. Ik heb altijd gezegd dat ik het hoogst haalbare eruit wil halen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD