dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Meegdenburg: "Dan weinig problemen met RBB"

Van Meegdenburg: “Dan weinig problemen met RBB”

Voor Dennis van Meegdenburg moet het duel van GVVV tegen Rijnsburgse Boys echt zijn allerlaatste wedstrijd worden. De 42-jarige spits werd dit seizoen opnieuw teruggehaald, maar gaat na de zomer aan de slag als trainer. En het slotduel van Van Meegdenburg moet als bekroning een plaats in de Tweede Divisie opleveren. “Promotie zou de kers zijn op de taart zijn”, zegt hij op de clubsite van GVVV.

Flink aanpoten

Van Meegdenburg kwam in het najaar weer bij de selectie. “De eerste weken was het wel aanpoten, hoor. John de Wolf is daar wel goed mee omgegaan door me rustig te brengen. Maar ik merkte wel dat mijn lichaam meer tijd nodig had dan voorgaande jaren om op wedstrijdniveau te komen. Ik mag nu niet klagen. Meestal ziet John na 75 minuten dat het genoeg is. Daar kan ik me bij neerleggen. Het laatste kwartier tegen IJsselmeervogels liep ik bijvoorbeeld op mijn tandvlees. Ik ben nu 42 jaar. Het zou raar zijn als ik elke week negentig minuten zou spelen. En Patrick Heesakkers heeft ook bewezen dat hij goede invalbeurten kan maken.”

Veel spanning

De spits verwacht dat GVVV, mits scherp, gaat winnen. “Er staat natuurlijk veel spanning op zo’n finale. Dat komt het voetbal vaak niet ten goede, kijk maar naar Ajax afgelopen zondag. Hopelijk kunnen we net zo’n goed optreden als tegen Katwijk op de mat leggen. Als wij honderd procent kunnen geven en scherp zijn, kunnen wij van iedereen in de Topklasse winnen. Dat hebben we ook bewezen dit seizoen. Maar zijn we tien procent minder, dan hebben we het zelfs tegen FC Lisse lastig. Als alles bij ons goed in orde is, voorzie ik weinig problemen met Rijnsburgse Boys.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD