Volg ons

Koninklijke HFC

Medisch Centrum HFC: ook Danny Hols in ziekenboeg

Medisch Centrum HFC: ook Danny Hols in ziekenboeg

Koninklijke HFC voert de ranglijst aan, maar kampt ook nog met de nodige geblesseerde spelers. De spitsen Sietse Brandsma en Jordy Hilterman, terwijl Danny Hols – zie foto – zondag op krukken rondliep.

MRI
De van ODIN’59 overgekomen Sietse Brandsma beperkt zich voorlopig tot het maken van squats in het krachthonk dat HFC heeft ingericht op het complex. ,,De uitslag van de MRI is er eindelijk. Ik hoef niet onder het mes. Ik heb de laatste dagen ook een beetje hardgelopen, maar trainen met de groep is er de eerste twee weken nog niet bij. En dan duurt het nog wel twee weken voordat ik wedstrijdfit ben.’’

Diepte
Gertjan Tamerus heeft de lange spits er graag bij, omdat hij dan ook via de lucht het spel beter kan verleggen. ,,Sietse is snel, balvast, heeft diepgang  en weet goed positie te kiezen voor de goal.’’

Voorin moet HFC ook nog wachten op Jordy Hilterman. De spits kwam over van Katwijk en viel in de oefenwedstrijd met Ter Leede uit met een hamstringblessure.

zzp-boekhouder

Knie
Verdediger Danny Hols raakt in de eerste competitiewedstrijd bij TEC geblesseerd. Pas in de bus op de terugweg zag hij dat zijn knie dik werd. Afgelopen woensdag kon hij de knie zelfs niet buigen. Hols wacht nog op verder onderzoek.

Talenten
Zodoende konden de talenten Taye Lee en Kane Prins- zie foto -tegen De Treffers een paar minuten maken. En zaten Noud Kaagman en Lars Bovenberg op de bank.

Zij speelden zaterdag niet in het met 2-6 verloren duel met Onder-21 tegen Cambuur Onder-21. Kaagman was afgelopen dinsdag de uitblinker toen een mix van HFC 1 en Onder-21 tegen AFC speelde. De middenvelder scoorde twee keer.

Foto’s: Pim Hols

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Koninklijke HFC