donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisMazlum keert alsnog terug op het oude nest bij Excelsior Maassluis

Mazlum keert alsnog terug op het oude nest bij Excelsior Maassluis

Yasin Mazlum is dit seizoen dan toch te bewonderen in het shirt van Excelsior Maassluis. De twintigjarige verdediger komt over van SC Cambuur, meldt zijn nieuwe club op de officiële website.

Oude bekende
De nieuwste aanwinst van Excelsior Maassluis is geen onbekende voor de club. Hij doorliep een groot deel van de jeugdopleiding bij de vereniging en maakte vervolgens de overstap naar Sparta Rotterdam. Via deze Rotterdamse club kwam hij terecht in Leeuwarden.

Contractstatus
Eerder leek een overstap van Mazlum naar Excelsior Maassluis nog onmogelijk te zijn vanwege de contractstatus van de verdediger. Aangezien  hij op amateurbasis speelde bij Sc Cambuur had hij overschrijving aan moeten vragen voor 15 juni. Destijds gaf Ron Berveling, lid van de technische commissie van Excelsior tegenover het Algemeen Dagblad al aan met de KNVB te kijken naar de mogelijkheden. Dit dus met een positief resultaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD